Permanentie & Team

Permanentie 

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar tijdens de permanentie-uren.

Maandag 09u00  -  12u00 14u00  -  16u00
Dinsdag 09u00  -  12u00 14u00  -  16u00
Woensdag 09u00  -  12u00 -
Donderdag 09u00  -  12u00 14u00  -  16u00
Vrijdag - -

Voor verdere afspraken kan u contact opnemen met een medewerker van Steunpunt Adoptie vzw op het nummer 078 15 13 27 of via e-mail

 

Team

De map is een metafoor voor de werking van Steunpunt Adoptie vzw.  Op de route kom je naast tochtgenoten ook medewerkers van het Steunpunt Adoptie vzw tegen.  Zij helpen je ieder vanuit hun eigen deskundigheid te navigeren zodat je met een goede voorbereiding en uitrusting op weg kan gaan.  Daar waar nodig proberen ze de bruggen te ondersteunen die je nodig hebt, vandaar onze drie pijlers: informatie en voorbereiding, ondersteuning en nazorg, expertise en vorming.
Beweeg met je cursor over de foto om meer te lezen over de medewerkers.

Caroline

Caroline zit min of meer aan de poort: ze regelt de zaken voor nieuwe weggebruikers en maakt hen wegwijs in het routepad. Te gelegener tijd presenteert ze hen ook de rekening.

Caroline

Caroline Steurbaut onthaalt met warme glimlach elke persoon die aanklopt bij Steunpunt Adoptie vzw. Ze staat in voor de algemene administratie en verzorgt de communicatie en inschrijvingen van de informatiesessie, voorbereiding op adoptie en tal van andere activiteiten.

Je kan Caroline bereiken via caroline.steurbaut@steunpuntadoptie.be.

Joske

Joske houdt die rekeningen bij, niet alleen de bonnetjes van het benzinestation, maar van zowat alles wat binnen komt en buiten gaat aan financiële verrichtingen. Zo weten we perfect wat de rit ons kost en hoeveel we nog hebben om verder te rijden.

Joske

Joske Buyle beheert de boekhouding van Steunpunt Adoptie vzw en is contactpersoon in personeelszaken en verzekeringen. 1 dag per week staat zij tot je dienst en beheert dit pakket ‘op geheel eigen wijze’.

Je kan Joske bereiken via joske.buyle@steunpuntadoptie.be.

Dagmar

Dagmar laadt onze GPS op, houdt routekaarten en stadsplannen klaar, is kortweg het digitale brein van ons team. Met Dagmar in huis heb je steeds een helpdesk bij de hand.

Dagmar

Dagmar Warlop verzorgt de communicatie. Ze beheert de website en zorgt ervoor dat alle nieuws op tijd de deur uit gaat. De computer heeft weinig geheimen voor Dagmar en documenten worden keurig gelay-out terugbezorgd. 

Je kan Dagmar bereiken via dagmar.warlop@steunpuntadoptie.be.

Nele

Kijk je uit naar een jonge en enthousiaste rijlerares, dan moet je bij Nele zijn. Ze neemt niet alleen de beginners onder haar hoede, ze zit met evenveel plezier naast de gevorderden.

Nele

Nele Vanmassenhove is educatief medewerker en geeft vorming aan kandidaat-adoptiegezinnen in de informatiesessie en de voorbereiding op adoptie. Is je adoptiekind al aangekomen? Dan ontmoet je Nele terug tijdens de nazorgactiviteiten in groep of aan de telefoon. Daar geeft zij de gepaste ondersteuning. Nele houdt overzicht en dispatched  alle nazorgvragen van geadopteerden en adoptieouders die via mail of via telefoon binnenkomen.

Je kan Nele bereiken via nele.vanmassenhove@steunpuntadoptie.be.

Carole

Een ervaren rijlerares zoals Carole begeleidt niet alleen de starters en de leerling-chauffeurs, maar is wellicht ook goed geplaatst om weggebruikers bij te staan die intussen hun rijbewijs hebben behaald en met een passagier mogen rijden.

Carole

Carole Vandaele is educatief medewerker met jarenlange ervaring in het geven van de voorbereiding op adoptie. Tijdens de infosessie maakt ze kandidaten wegwijs in de adoptiewereld. Nauwgezet en met veel enthousiasme werkt ze samen met het team aan nieuwe projecten in de voorbereiding en de nazorg.

Je kan Carole bereiken via carole.vandaele@steunpuntadoptie.be.

Katherine

Met haar ervaring op het parcours is Katherine de aangewezen persoon op je verder op weg te helpen. Kleine depannages zijn haar specialiteit.

Katherine

Katherine D’Hoore is educatief medewerker, geeft voorbereiding op adoptie en brengt adoptieouders samen in de nazorg. Veel thema’s liggen haar nauw aan het hart: gehechtheid, omgaan met diversiteit,  het adoptiekind op school, praten over adoptie en het levensverhaal.

Je kan Katherine bereiken via katherine.dhoore@steunpuntadoptie.be.

Pia

Samen op weg gaan, op ontdekkingstocht, op zoek naar de bron, dat is de specialiteit van Pia. Haar motto is: als je wil weten waarheen je gaat moet je ook weten van waar je komt.

Pia

Pia Dejonckheere is nazorgmedewerker en ondersteunt geadopteerden in hun zoektocht naar roots. Ze brengt de betrokkenen in de adoptiedriehoek samen en denkt na over ethische en gevoelsgeladen adoptiethema’s. Individuele vragen of nazorg in groep: Pia pakt dit aan met de nodige gedrevenheid.

Je kan Pia bereiken via pia.dejonckheere@steunpuntadoptie.be.

Inge

Inge is onze reisleidster, zij werkt samen met de club van bestuurders en partners het reisplan uit, zorgt voor voldoende proviand, controleert de verkeersregels maar evengoed de  kwaliteit van het wegdek, van de vloot en van de crew.

Inge

Inge Demol is directeur van Steunpunt Adoptie vzw.  Zij vindt haar weg in beleidsplannen, begrotingen, kwaliteitshandboeken en huishoudelijke reglementen, kortom de verkeersregels. Zij zorgt ervoor dat de verkeersregels breed participatief worden bedacht, uitgevoerd en bijgestuurd samen met haar team, het bestuur en de partners in de adoptiesector.  De weg van de bemiddeling is voor haar dè manier om de neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Je kan Inge bereiken via inge.demol@steunpuntadoptie.be.