Contacteer ons of spring binnen op Raas van Gaverestraat 67b in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

Panel

-

Op 27 november organiseren we een panelgesprek. Twee geboortemoeders, twee geadopteerden en twee adoptieouders vertellen wat afstand en adoptie betekenen in hun leven…

“Wat is mij overkomen zodat ik mijn kind heb afgestaan? Welke impact heeft dit op mijn leven? Heb ik er ooit aan gedacht om mijn kind te zoeken?” “Hoe is het om op te groeien bij ouders die niet mijn biologische ouders zijn, in een land dat niet mijn geboorteland is? Wat doet het met mij om zelf moeder of vader te worden? Heb ik mijn biologische familie gezocht en gevonden?”

Zes mensen vertellen hun persoonlijk verhaal en beantwoorden vragen vanuit het publiek.

! Onder normale omstandigheden gebeurt dit live, in een zaal waar we iedereen samenbrengen. Omwille van de stijgende Covid-cijfers hebben we er dit jaar voor gekozen om een online alternatief te organiseren volgens hetzelfde concept. We vinden de uitwisseling van ervaringen en de interactie tussen sprekers en publiek te belangrijk om dit event zonder meer af te lassen.

Moderator
Kristina, educatief en nazorgmedewerker van Steunpunt Adoptie

Voor wie?
Voor iedereen die interesse heeft in het thema

Waar en wanneer?
Vrijdag 27 november 2020 van 20u00 tot 21u00

Enkele dagen voor het panel krijg je een link die je toegang geeft tot een filmpje met interviews met de panelleden. Op vrijdagavond 27 november om 20u00 voorzien we een vragenuurtje met de panelleden en de deelnemers. 

Prijs
De deelnameprijs bedraagt 15 euro per scherm.

Schrijf je in

Heb je vragen? Misschien vind je ze hier wel tussen.

 

Bekijk alle veelgestelde vragen