Route

Wegbeschrijving Steunpunt Adoptie vzw – Gordunakaai 85a – 9000 Gent

Kom je met de wagen?
Via de E-40 kom je naar Gent.
In Gent neem je op de E40, richting Oostende, afrit 13: Gent West en volg je de N466 richting Blaarmeersen (bruine wegaanduidingen).
Je rijdt langs de Watersportbaan, voorbij het recreatiepark “Blaarmeersen” en “Topsporthal Vlaanderen”. Aan het rond punt houd je rechts. Je rijdt over de brug tot aan de volgende verkeerslichten (± 50 meter), slaat rechtsaf en na ongeveer 500 meter kom je aan Steunpunt Adoptie vzw. Onze kantoren bevinden zich achter het witte gebouw, op het einde van de oprijlaan. Parkeren kan je op het pleintje voor de oprijlaan of in de omgeving.

Kom je met de bus?
Kijk dan via deze planner welke bus je best neemt.
Gelijk van welke richting je komt, je wandelt richting verkeerslichten, wég van het ronde punt en de Watersportbaan. Aan de verkeerlichten sla je rechts af, de Patijntjesstraat in. Ongeveer 200 m verder kom je op een kruispunt met aan de rechterkant een kleine parking. Als je dan links kijkt, zie je een groot wit gebouw, Gordunakaai nr 85. Aan de achterkant van het gebouw vind je Steunpunt Adoptie, gelegen in de uitbouw, 85a.

Kom je met de trein?
Stap dan het station Gent Sint-Pieters buiten aan de voorkant. Je komt op het K. Maria Hendrikaplein. Bij het buitenkomen zie je aan de linkerkant de Koning Boudewijnstraat. Je volgt deze straat, ook als ze verandert van naam in Patijntjesstraat en zo kom je na de lichten aan een klein parkeerplein (rechts) . Als je dan links kijkt zie je een groot wit gebouw, Gordunakaai nr 85. Aan de achterkant van het gebouw vind je Steunpunt Adoptie, gelegen in de uitbouw, 85a.