Contacteer ons of spring binnen op Raas van Gaverestraat 67b in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

08 dec
Actueel

Op zoek naar het ideale eindejaarscadeau? Zoek niet langer! a-Buddy werkt achter de schermen al een aantal maanden aan een superleuk kookboek.

a-Buddy krijgt op dit moment geen subsidies. Dat betekent dat het project afhankelijk is van werkingsgeld van Steunpunt Adoptie vzw, inkomsten via activiteiten en giften. Dit jaar zijn er wegens COVID-19 helaas geen activiteiten kunnen doorgaan. Om de kas van a-Buddy te spijzen én om de samenleving een beetje adoptiesensitiever te maken, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een kookboek.

In 'Verhalen vol lekkers' delen verschillende geadopteerden een gerecht dat op een of andere manier gelinkt is aan hun adoptie. In het aansluitende verhaal vertellen ze waarom dat zo is. Letterlijk verhalen vol lekkers dus! De prijs van het boek is 15 euro. Ideaal toch om onder de kerstboom te leggen?

'Verhalen vol lekkers' is het resultaat van de geadopteerden die hun recept en verhaal wilden delen, maar ook van de fijne samenwerking met branding- en communicatiebureau De Barbaren en fotografe Eveline van French Beans. Het is, met andere woorden, een boekje vol liefde.

De boeken worden vanaf 16 december verdeeld. We kunnen ze naar je opsturen of je kan ze komen ophalen bij ons in Gent. Wil je alvast zeker zijn van een exemplaar? Vul dan dit formulier in om het boek te bestellen. a-Buddy is je alvast oneindig dankbaar!

Gepost in: Actueel

17 dec
Actueel
Tijdens de kerstvakantie zijn we telefonisch bereikbaar t/m 23 december, telkens van 9u tot 16u.…
15 dec
Tips & tricks
Over een paar dagen is het weer zover, de kerstvakantie komt eraan. Dit jaar zal die er, helaas,…
14 dec
Tips & tricks
2020 is door COVID-19 een jaar geworden zoals geen ander. Waar de eerste lockdown nog een welgek…
10 dec
Verhaal
“Hoe was het voor jou om als niet-witte persoon op te groeien in België?” Vijf volwassen gea…