Contacteer ons of spring binnen op Raas van Gaverestraat 67b in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

Ik ben student aan een hogeschool of universiteit. Kan ik stage lopen bij jullie?

Leuk dat je interesse hebt in een stage bij ons!

Als je interesse hebt in een stage, laat ons dan zeker weten welke studierichting je volgt, over welke periode het gaat, waarom je graag een stage bij ons wil doen en waar je interesses liggen qua takenpakket. Heb je zelf een leuk idee dat je wil uitwerken? Laat het ons zeker weten!

We bekijken dan of er (1) stageplaatsen beschikbaar zijn, (2) interessante projecten zijn waaraan je kan meewerken en (3) of we kunnen verder bouwen op de ideeën en interesses die je zelf hebt aangegeven. Zo ja, nodigen we je uit op een kennismakingsgesprek.

Jaarlijks ontvangen we meerdere stageaanvragen van studenten. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om op elke stageaanvraag een positief antwoord te geven. We bekijken en behandelen wel elke stageaanvraag. Je mag dus zeker een antwoord terug verwachten.

Belangrijk! Houd er rekening mee dat het als stagiair niet mogelijk is om zelf voorbereidingscursussen of vormingen te geven, noch om nazorggesprekken met onze doelgroep bij te wonen of te voeren. Als je dit wenst of als rechtstreeks contact met onze doelgroep noodzakelijk is voor je stage, kunnen wij je helaas geen stage aanbieden.

Naar het FAQ overzicht